مدیریت توسعه شیلاتFisheries Mangement Development
دکتر افشین عادلی هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و کارشناس رسمی دادگستری رشته شیلات و آبزیان
کلمات کلیدی مطالب
نویسنده: افشین عادلی ِ Afshin Adeli - ۱٩ خرداد ۱۳٩۱

 

25 آبان ماه سال 1391 با محورهای ذیل در شیراز انجام می شود :
اهمیت حفظ ضوابط و استانداردهای بهداشتی در تولید و توزیع غذا
تکنولوژی و یافته های نوین در کنترل و بازرسی مواد غذایی و ردیابی آلاینده ها در آنها
نقش سازمانهای نظارتی در کیفیت و بهداشت مواد غذایی
روشهای نوین تهیه و  فرآوری مواد غذایی گوشتی ،لبنی،گیاهی و نوشیدنیها
مضرات باقیمانده های دارویی در مواد غذایی و راههای تشخیص آنها
روشهای ارتقاء زمان ماندگاری مواد غذایی
مسمومیت های غذای و بیماری های  قابل انتقال به انسان از طریق آب و غذا
 کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی و نوشیدنیها
  نقش بسته بندی ، نگهداری و انبار داری در حفظ بهداشت مواد غذایی و بهداشت عمومی
نقش بهداشت و بسته بندی در بازاریابی داخلی و خارجی و صادرات محصولات غذایی
اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی و اهمیت رعایت استانداردها و قوانین بهداشتی در آنها
 نانو فناوری و زیست فناوری در فرآوری مواد غذایی
تصفیه،کاربردها و مضرات ،پسماندها،ضایعات و فاضلابهای صنایع غذایی
تاثیر بهداشت فردی و محیط در سلامت تولید،طبخ و توزیع غذا

نویسندگان وبلاگ:
دوستان من:
کدهای اضافی کاربر :