مدیریت توسعه شیلاتFisheries Mangement Development
دکتر افشین عادلی هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و کارشناس رسمی دادگستری رشته شیلات و آبزیان
کلمات کلیدی مطالب
نویسنده: افشین عادلیAfshin Adeli - ۱٩ فروردین ۱۳٩٢

همایش آبزیان و غذا که مقرر بود در آذر ماه 1391 در بوشهر برگزار گردد با تغییر نام به سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا در تاریخ 28 و 29 آذر ماه سال 1392 در بوشهر در محورهای پیشنهادی ذیل برگزار می گردد علاقه مندان برای اطلاعات بیشتر به لینک پایین مراجعه نمایند:

1. بهداشت و پرورش آبزیان .

 2 . بیماری های آبزیان .

3 . تغذیه آبزیان .

4 . نقش مصرف آبزیان در سلامت انسان .

5 . تولید و فرآوری آبزیان .

6 . راهکارهای بهبود کیفی و کمی صادرات آبزیان .

7 . نقش بسته بندی در بازاریابی صنعتی .

8 . اهمیت رعایت استانداردهای بین المللی بهداشت .

9 . نقش سازمانهای بهینه گر .

10. راهکارهای افزایش سرانه مصرف آبزیان .

11.آسیب شناسی تولید در بخش کشاورزی.                                                 .
12.چالش های مالی ، اقتصادی ، بازرگانی و مدیریتی در بخش کشاورزی.

13.کشاورزی با رویکردهای  دام و طیور و ابزیان.

14.مهندسی ژنتیک و تکنولوژی تولید محصولات نوترکیب گیاهی و دامی.
15.بیابان زدایی و آینده تولیدی بخش کشاورزی.

16.علوم پایه در بیوتکنولوژی کشاورزی.
17.چالش های علمی در راه مکانیزه نمودن کشاورزی بومی .
18.بحران آب در بخش کشاورزی.
19.تولید و مدیریت منابع و آبخیزداری.

20.اهمیت حفظ ضوابط و استانداردهای بهداشتی در تولید و توزیع غذا.

  21.تکنولوژی و یافته های نوین در کنترل و بازرسی مواد غذایی و ردیابی آلاینده ها در آنها.

22.نقش سازمانهای نظارتی در کیفیت و بهداشت مواد غذایی.

23.روشهای نوین تهیه و فرآوری مواد غذایی گوشتی ،لبنی،گیاهی و نوشیدنیها.

24.مضرات باقیمانده های دارویی در مواد غذایی و راههای تشخیص آنها.

25.روشهای ارتقاء زمان ماندگاری مواد غذایی.

26.مسمومیت های غذای و بیماری های قابل انتقال به انسان از طریق آب و غذا.

27.کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی و نوشیدنیها.

28.نقش بسته بندی ، نگهداری و انبار داری در حفظ بهداشت مواد غذایی و بهداشت عمومی.

29.نقش بهداشت و بسته بندی در بازاریابی داخلی و خارجی و صادرات محصولات غذایی.

30.اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی و اهمیت رعایت استانداردها و قوانین بهداشتی در آنها.

31.نانو فناوری و زیست فناوری در فرآوری مواد غذایی.

32.تصفیه،کاربردها و مضرات ،پسماندها،ضایعات و فاضلابهای صنایع غذایی.

33.تاثیر بهداشت فردی و محیط در سلامت تولید،طبخ و توزیع غذا.

و...

http://www.iafc.ir

نویسندگان وبلاگ:
دوستان من:
کدهای اضافی کاربر :