مدیریت شیلات Fishery Management
دکتر افشین عادلی - عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و کارشناس رسمی دادگستری در رشته شیلات
کلمات کلیدی مطالب
نویسنده: افشین عادلیAfshin Adeli - ٤ دی ۱۳٩٤

مجله شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آزادشهر،سال نهم، شماره سه، پاییز94 / صفحات: 68-

برای دریافت مقاله کامل به لینک ذیل قسمت پاییز 94 مراجعه نمایید:

http://www.iauaz.ac.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=71&Itemid=107&lang=fa

چکیده :

ماهی،غذایی سرشار از پروتئین با بافت پیوندی اندک و همچنین ویتامین ها و مواد معدنی و ترکیبات مفید است. وجود اسیدهای چرب امگا-3 شامل: اسید آلفالینولنیک، اسید ایکوزاپنتانوئیک و اسید دکوزاهگزانوئیک و وفور اسیدهای آمینه لیزین و متیونین و آنتی اکسیدان آبیکونیون و ماده تورین و سایر عناصر ارزشمند، نقش موثری در تامین سلامتی مصرف کنندگان دارد. ضمن اینکه به پیشگیری و درمان برخی از بیماری های شایع مانند بیماری های قلبی عروقی، آلزایمر، حمله و سکته مغزی،آسم،انواع سرطان و دیابت کمک می کند.

 البته مصرف ماهی خطرات و مضراتی نیز دارد که باید در مصرف آن احتیاط کرد و اعتدال را رعایت نمود. از جمله این خطرات وجود فلزات سنگین و سموم حاصل از محیط آلوده و آبی است که ماهی در آنجا تغذیه کرده است. مقاله حاضر سعی دارد به بررسی ابعاد مختلف ارزش های غذایی ماهی ها و راهنمای مصرف آن در قشرهای مختلف سنی بپردازد.

61

نویسندگان وبلاگ:
دوستان من:
کدهای اضافی کاربر :