مدیریت توسعه شیلاتFisheries Mangement Development
دکتر افشین عادلی هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و کارشناس رسمی دادگستری رشته شیلات و آبزیان
کلمات کلیدی مطالب
نویسنده: افشین عادلیAfshin Adeli - ۱۸ امرداد ۱۳٩۳

عادلی ، افشین، 1392. مجله پژوهشهای علوم و فنون دریایی، 8 (2):29-39.

چکیده :

رشد 1.3 درصدی سالانه جمعیت جهان نیاز به تامین پروتئین حیوانی هر فرد به میزان یک سوم از حدود 70 گرم پروتئین روزانه را ضروری می سازد. رشد و استقبال روز افزون مصرف آبزیان در جهان بدلیل ارزش های سلامتی آن موجب شده تا آبزیان همچون سایر نقاط جهان در سبد غذایی خانوار ایرانی قرار گیرد. رشد تولید ماهی در ایران و جهان زمینه های مساعدی را جهت تامین امنیت غذایی از این غذای ارزشمند فراهم نموده است. در حال حاضر از 78.4 گرم پروتئین مصرفی روزانه هر فرد 30.7 گرم سهم پروتئین حیوانی است که 5 گرم آنرا پروتئین ماهی تشکیل می دهد. حدود نیم قرن حاضر، روند رشد مصرف آبزیان در ایران بیشتر از جهان بوده است اما سرانه آن بسیار کمتر است.  ضمن اینکه رشد سهم مصرف آبزیان نسبت به پروتئین مرغ و گوشت قرمز برمبنای سال پایه 1344 بیشتر بوده است. بطوری که امروزه با متنوع سازی شیوه های دسترسی و کنترل قیمت و کیفیت می توان موجب  ارتقاء مصرف سرانه آبزیان گردید.

http://jmstr.iau-tnb.ac.ir/?_action=article&au=556049&_au=%D8%A7%D9%81%D8%B4%DB%8C%D9%86++%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84%DB%8C

نویسندگان وبلاگ:
دوستان من:
کدهای اضافی کاربر :